Auteur: Esther Blok I Websites2go
Datum: 23 maart 2020

Wil je snel je website updaten maar stel je het vaak uit? Hier is de gouden tip!

Wat een verademing dat systeem waarmee ik mijn site zelf kan aanpassen. Ik dacht dat WordPress gemakkelijk werkt maar dit is nog veel fijner!’ 

De reactie van Anne Kuilboer van Mam & B na het bewerken haar nieuwe website.

En zo hoort het ook! Als ondernemer wil je je bezighouden met datgene waar jij goed in bent. En voor de meesten valt het bijhouden van hun website daar niet onder. Je wilt snel even je openingstijden aanpassen, een bericht plaatsen of een nieuw project online zetten. Je hebt geen zin in ingewikkelde handelingen. Eigenlijk moet het net zo gemakkelijk zijn als het werken in Word, toch? En het liefst zie je meteen wat je wijzigt, alsof je rechtstreeks in je site werkt.

Gister belde er nog een nieuwe klant met deze wens. Ze vroeg of ik een website kon maken met het meest gebruiksvriendelijke CMS (het systeem waarin je de teksten en beelden van je site zelf kunt aanpassen). Dat vond ik zo'n goede vraag! Je moet daar na de oplevering van je nieuwe website ten slotte zelf mee aan de slag. Ik heb toen een test-website gemaakt waarop ze kon inloggen en het systeem zelf kon testen. Later belde ze me blij op om te vertellen dat dit het systeem is wat ze zocht.  

Eigenlijk zou iedereen van te voren moeten testen hoe je een website zelf aanpast, voordat je de site laat maken. Daarom heb ik de test-website met het meest gebruiksvriendelijke CMS dat ik ken voor iedereen opengesteld. Iedereen mag daar dus op inloggen en zelf teksten en beelden aanpassen.

Wil je het ook eens proberen? Bekijk de testwebsite hier: Websites2go testsite en klik op deze link om in te loggen: Inlogscherm test-website.

Voer de volgende inloggegevens in:
E-mailadres: test@websites2go.nl
Wachtwoord: 123Testen

Bewerken & bekijken
Na het inloggen klik je op de testsite en kies je een pagina. Dan kun je de teksten en beelden bewerken. Klik eerst op het potloodje rechts van een blok, zoals je hieronder ziet. Klik dan in de tekst of het beeld om deze te wijzigen. Het systeem slaat jouw wijzigingen automatisch op, dus maak het niet te persoonlijk ;).

Als je op het oogje klikt (zie hieronder) dan zie je live een voorbeeld van de site met jouw aanpassingen erin. Je moet wel even de pagina verversen elke keer nadat je iets wijzigt, dat kan bijvoorbeeld door opnieuw op het webadres van de site te klikken.

Meer informatie
Wil je samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken? Bel mij op 06-45 90 15 05 of vul hieronder je nummer in en ik bel je terug.

Vul hier je nummer in en ik bel je terug

bel mij!

Met groet!

Esther Blok is oprichter van Websites2go. Met veel plezier ontwerpt ze websites voor ondernemers. Vóór de oprichting van haar eigen bureau werkte Esther als Art Director bij de NCOI Groep in Hilversum.

Werkgebied
Wij maken websites voor bedrijven door heel Nederland en daarbuiten. Omgeving Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Breda, Den Haag, Delft, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo en Zwolle.

Contact met Websites2go

Kantoor:
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

Esther: 06-45 90 15 05
E-mail: team@websites2go.nl

Websites2go is onderdeel van Merk Makeover:
KVK 61939889
BTW NL002137083B68
Privacybeleid

Alle rechten voorbehouden | Websites2go